Veiligheid & gedrag & LMRA kaartjes gecombineerd

Vanuit VCA zijn al langer LMRA kaartjes in gebruik waarmee de personen op projectlocaties gestimuleerd worden zelf te blijven nadenken over hún veiligheid tijdens het werk. Nu komt daar de veiligheidsladder bij; het stimuleren van gewenst gedrag en veiligheidsbewustzijn. Voor de beide normen bestaat er geen overlap maar als bedrijf willen wij niet méér formulieren en processen.

Er wordt in beide normen gevraagd welke acties het bedrijf gepland heeft om veiligheid en gedrag te verbeteren. Daardoor hebben we een gecombineerd V&G LMRA kaartje gemaakt voor uw medewerkers en voor de personen die voor u werken.

Bij een bestelling wordt een 3in1 toolbox meegeleverd waarin 1) de basisregels van aanspreken uitgelegd worden, 2) hoe je het V&G LMRA kaartje gebruikt en 3) Veiligheids- & gedragsregels. De Toolbox wordt in PDF meegeleverd zodat u direct met uw medewerkers en onderaannemers aan de slag kan. Heeft u meteen een actie uitgevoerd voor VCA en de Veiligheidsladder.

De V&G LMRA kaartjes hebben een creditcard formaat en zijn van stevig kunststof gemaakt.  Bij meer dan 250 stuks kan het bedrijfslogo in full color op beide zijden gedrukt worden waardoor dit een visitekaartje wordt waarmee u naar uw relaties meteen visueel maakt dat veiligheid voor uw bedrijf belangrijk is !

minimale afname 50 stuks, vanaf 250 stuks kunnen de kaartjes geleverd worden met een eigen logo.

Meer informatie? ben@chimeraprojects.nl of marleen@chimeraprojects.nl